Вредноста на читање Куран (Хадис)

Еселаму алејкум уе рахметулах уе берекатуху. Ви го претставуваме следното постирање каде се надеваме ќе влијаеме за добро преку овој пост, исто така го молиме Возвишениот Аллах да ги награди сите тие кои го споделуваат тоа што го гледаат. Амин. Видете го постот во продолжение…

Пратеникот алејхи селам рекол: „Читајте го Куранот, навистина тој (Куранот) во Судниот ден ќе посредува за тој кој го читал“ Пренесува Муслим

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*